Idé & strategi

Oavsett om du vill göra en trycksak, en större kampanj eller en webbplats, så måste det finnas en tanke bakom. En idé. Och det är ofta kvaliteten på den idéen som avgör om du uppnår önskad effekt med din kommunikation. Att göra något snyggt är förvisso en konst i sig, men att bara göra något snyggt räcker sällan hela vägen. All kommunikation måste ha ett väl genomtänkt syfte – en strategi.

Med Fem punkter som partner får du kommunikationslösningar som är mer än bara färg och form. Hos oss får du genomtänkta lösningar och en enhetlig kommunikation som hjälper dig att stärka ditt varumärke och uppfylla dina målsättningar – oavsett om det handlar om uppmärksamhet, ökad försäljning eller något annat.

Idéarbete

Allt börjar med en bra idé. En idé för en kampanj, en slogan, en logotype, ett typsnitt eller… Det kanske låter flummigt, men vi tar oss gärna an uppdrag som är luddiga i kanten. Tillsammans kan vi kanske hitta idén som får allt att falla på plats. Hör av dig så diskuterar vi!

Strategi

Vi jobbar med flera olika delar när det gäller strategi för marknadsföring och marknadskommunikation. Du kanske behöver hjälp med en grafisk profil eller en ”brand book”. Eller är det strategier för sociala medier som står på agendan? Vi kan hjälpa dig med innehållsstrategier och digital annonsering. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Relaterade projekt

Boka gratis rådgivning om idé & strategi