Webb & digitalt

En bra, affärsmässig digital närvaro börjar med en professionell webbplats. Vi hjälper dig skapa ett stabilt hem på webben med rätt balans mellan god design, bra innehåll, modern teknik och affärsdrivande tänk. Vi är med i hela processen och hjälper dig även med digital annonsering, sociala medier och strategier för att locka besökare till din hemsida.

Teknikens möjligheter är i det närmaste obegränsade, men det är viktigt att komma ihåg att tekniken inte är allt. En avancerad teknisk plattform står sig slätt om ditt innehåll inte håller måttet. Vi har duktiga skribenter, med stor erfarenhet av att skapa innehåll för webben. Med förståelse för konvertering och respekt för ditt varumärke fyller vi din webbplats med intressant och värdeskapande innehåll – som hjälper dig att uppfylla dina mål. 

När din webbplats väl är lanserad är det viktigt att du sköter om den. Precis som dina krukväxter behöver den kärlek, omsorg och kanske till och med omplantering med jämna mellanrum. Om du vill kan vi ta ett totalansvar för din webbplats, så att du kan fokusera på annat. Vi erbjuder service- och supportavtal i tre olika nivåer, lite beroende på vad du vill att vi hjälper dig med. 

Vi arbetar med WordPress och givetvis är allt vi skapar responsivt, d.v.s. anpassat för både mobiler och surfplattor.

Webbpaket till fast pris

För dig som vill veta vad det kostar har vi färdiga webbpaket som gör att du snabbt kan vara igång med en ny hemsida – till fast pris. Våra paket är professionellt byggda på modern webbstandard och går även att bygga ut med tillägg som gör administrationen smidig. 

Skräddarsydda webbplatser

Smidig hantering av menyer? Automatisk listning av återförsäljare på en karta? Koppling mellan affärssystem och webb? Oavsett vilka funktioner du behöver har vi förmodligen redan utvecklat dem (eller något snarlikt). Kontakta oss så tar vi en diskussion om vad du behöver.

Drift- och underhåll

Med ett support- och underhållsavtal från Fem punkter behöver du inte oroa dig för din webbplats. Vi håller ett ständigt öga på den – så att du slipper.

Sökannonsera på Google

Med sökordsannonsering på Google når du dina kunder i samma ögonblick som de letar efter produkter och tjänster som ditt företag erbjuder. Du betalar först när någon väljer att klicka på din annons och det är ett effektivt sätt att öka synligheten för ditt företag i rätt målgrupp. Vi erbjuder färdiga paketlösningar för dig som vill komma igång med sökannonsering.

Köper du en hemsida från Fem punkter kan du räkna med…

Responsivitet

Alla våra webbplatser är fullt responsiva. Det innebär att innehållet anpassar sig efter besökarens skärmstorlek för att presenteras på bästa sätt.

Hastighetsoptimering

Optimal komprimering av bilder. Validerad och minimerad kod. Det finns många faktorer att jobba med för att få din hemsida snabb. Vi kan alla trick i boken.

WordPress

Vi bygger alla våra webbplatser med WordPress som publiceringssystem. Systemet bygger på öppen källkod, är enkelt att kundanpassa och borgar för långsiktighet för dig.

Konverteringsoptimering

Formulär, nyhetsbrev, beställningar eller webbshop? Det finns otaliga sätt att fånga upp besökare och konvertera dem. Vi hjälper dig hitta rätt väg.

Personlig service

Trots allt tekniskt mumbo jumbo är det den personliga relationen mellan dig och oss som är viktigast för att du ska bli nöjd med din nya webbplats. Kontakta oss för ett möte så får vi se om du gillar oss!

Relaterade projekt

Skicka dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.