En helt ovanligt vanlig reklambyrå

”Allt börjar med en bra idé”. Genom att ta fram en bra idé blir det lättare att välja rätt kanaler, producera innehåll och göra god design. Det är med en bra idé som marknadsföringen blir unik. Som skiljer dig från konkurrenterna. Som får dig att ta nya marknadsandelar eller befästa befintliga.

Banar väg för innehåll och design

Med en bra idé som grund blir det lättare att producera innehåll som håller hög kvalitet och design som lyfter fram idén. Ofta kommer våra kunder till oss med en konkret beställning av t.ex. en katalog eller en webbplats. Men ibland får vi mer generella uppdrag där kunden vet vad han eller hon vill uppnå – utan att ha en klar bild av kanaler eller budskap. Det kan handla om allt från rekrytering till att nå nya kundsegment. Vid sådana tillfällen är idén inte bara viktig – den är helt avgörande.

Fullservicebyrå

Fem punkter är en fullservicebyrå inom marknadsstrategi, grafisk formgivning, textproduktion och webb. Vi har en egen fotostudio och genomför regelbundet även fotouppdrag. Vi är för närvarande åtta anställda vilket ger stor flexibilitet och bra förutsättningar för att klara av både stora och små projekt och uppdragsgivare. Vi kan med kort varsel allokera resurser till prioriterade projekt och vi kan ge en god löpande service till våra återkommande kunder.

Det här jobbar vi med

Vi arbetar med grafisk formgivning i form av tidningar och andra trycksaker. Allt från avancerade katalogproduktioner till enklare foldrar och visitkort. På företaget har vi både stor kompetens och stor kapacitet inom detta område. Vår mångåriga erfarenhet av trycksaksproduktion gör också att vi har stor inblick i den trycktekniska processen samt upparbetade och goda relationer med flertalet tryckerier.

Profilprylar

Vi säljer även profilprodukter som kan, om de används på rätt sätt, vara ett riktigt bra sätt att få exponering för sitt varumärke. En snygg tröja, en vattenflaska eller varför inte lite smakfullt reklamgodis. Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Boka gratis rådgivning idag.