Design & print

I en digital värld finns det fortfarande plats för trycksaker. Kanske kan det till och med vara ett sätt att sticka ut i mängden? I vissa sammanhang behövs något som går att hålla i handen; något att bläddra i. Den fysiska trycksaken spelar fortfarande en viktig roll – även om det kanske inte är exakt samma roll som för något årtionde sedan.

Trycksaken är egentligen slutprodukten av flera olika processer. Idéarbete, text, foto och grafisk formgivning skapar tillsammans en helhet som förmedlar något. Och oavsett vad du vill förmedla så kan vi hjälpa dig att uppnå det.

Vi har stor erfarenhet av att producera alla tänkbara typer av trycksaker, allt från formella årsredovisningar till kataloger där färg, form – och dina produkter – får fritt spelrum. Fem punkter kan vara med dig från idé till färdigt, tryckt och distribuerat material. Vi har koll på hela kedjan och i nära samarbete med våra partnertryckerier ser vi till att resultatet blir av allra högsta kvalitet – både ur ett tekniskt och kreativt perspektiv.

Trycksaker, kataloger & broschyrer

En omfattande produktkatalog, en årlig årsredovisning eller fyrsidig broschyr? Arbetsättet är detsamma. Vi hjälper dig med både design, text och foto och självklart sköter vi alla kontakter med tryckerier och bokbinderier. Vi hjälper dig hitta rätt format, papper, känsla och feeling – och självklart hjälper vi dig med innehållet.

Annonser, kampanjer & direktreklam

Annonskampanjer i lokal- & fackpress, direktutskick till utvalda målgrupper eller kopplingar till digitala kampanjer? Vi kan hjälpa dig att sy ihop delarna till en välskräddad helhet där text, design och teknik gör stora delar av jobbet åt dig.

Välpaketerad design & form

Alla företag behöver en grafisk identitet. Ett formspråk som gör det lättare för dina kunder att känna igen dina produkter och ditt företag. Vi har hjälpt företag hitta allt från läckra logotyper till grymma give-aways. Självklart hjälper vi dig hitta rätt typsnitt, färger och budskap. Ofta paketeras hela härligheten i en grafisk profil.

Relaterade projekt

Boka ett möte om design & print