Digital annonsering

Digital annonsering, SEM, annonsering i sociala medier, adwords, facebokannonser. Kärt barn har många namn. Det finns idag väldigt stora möjligheter att nå ut till potentiella kunder via sociala kanaler. Vi hjälper dig hitta målgruppen och skräddarsyr budskap som leder till fler leads och ökad försäljning. Istället för att erbjuda dig annonsering i en kanal gör vi en analys tillsammans med dig och anpassar kanalvalet så att det får maximal effekt.

1.

Målgrupp & budget

Tillsammans med dig gör vi en grundläggande målgruppsanalys för att identifiera var dina potentiella kunder finns. Vi sätter även en budget så att du har koll på kostnaderna.

2.

Kanalval & tidplan

Vi kombinerar ihop de bästa kanalvalen (t.ex. Google Adwords, Linked In, Facebook och Instagram) och anpassar efter din budget.

3.

Produktion & leverans

Vi tar fram design och budskap i enlighet med din grafiska profil och sätter igång annonseringen enligt den tidplan vi kommit överens om.

4.

Utvärdering & uppföljning

Vi följer upp kampanjerna/annonserna och rapporterar till dig hur utfallet blev. Vi föreslår även justeringar för kommande kampanjer när det gäller både kanalval och budskap.

Paketlösningar för din bransch?

Vi har färdiga paketlösningar när det gäller digital annonsering för olika branscher. Du kanske driver butik och vill nå kunder på facebook? Du kanske jobbar B2B och vill fånga upp leads på din webb? Kontakta oss så berättar vi mer.

Skicka dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.