Sökordsannonsering med Google Ads

Med sökordsannonsering på Google når du dina kunder i samma ögonblick som de letar efter produkter och tjänster som ditt företag erbjuder. Du betalar först när någon väljer att klicka på din annons och det är ett effektivt sätt att öka synligheten för ditt företag i rätt målgrupp. Vi erbjuder färdiga paketlösningar för dig som vill komma igång med sökannonsering.

Vill du veta mer?

Skicka dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Sökordsanalys

Det första steget är att ni ger oss 5-10 sökord som ni bedömer relevanta för er försäljning. Vi gör en sökanalys där vi exempelvis ser över hur mycket det söks på era begrepp och ger förslag på ytterligare ord, begrepp och kombinationer.

Målgrupp

Därefter bestämmer vi tillsammans med er hur annonserna ska riktas geografiskt och andra eventuella målgruppsanpassningar för era behov. Allt för att annonseringen ska ha så bra förutsättningar som möjligt att ge ett bra resultat.

Annonsproduktion

Beroende på vilken paketlösning ni väljer ingår olika många annonser. Vi tar fram dina textannonser och under avtalstiden jobbar vi hela tiden med att förbättra dem för att ni ska få bra resultat som möjligt av er annonsering.

Rapporter

Vi sätter upp en digital rapport där du kan följa utvecklingen för dina annonser både vad gäller kostnader, klick och exponeringar. Vi kan även mäta utförda aktiviteter (konvertering) på er webbplats, och filtrera ut så att vi mäter besökare som kommer via annonserna separat.

Välj ditt Google Ads-paket här

Start

Antal kampanjer: 1 st
Startkostnad: 2995 kr
Månadskostnad: 1295 kr/mån
Rekommenderad annonsbudget:
1500 kr/mån*

Lagom

Antal kampanjer: 2 st
Startkostnad: 3495 kr
Månadskostnad: 2395 kr/mån
Rekommenderad annonsbudget: 2000 kr/mån*

Stor

Antal kampanjer: 3 st
Startkostnad: 4095 kr
Månadskostnad: 3195 kr/mån
Rekommenderad annonsbudget: 2500 kr/mån*

OBS! Paketen ovan är enbart exempel – vi paketerar alltid en lösning anpassad efter era önskemål.

* Du väljer själv vilken annonsbudget du vill ha för att exponera dina annonser. Siffrorna ovan är bara rekommendationer. Om du vill att vi tar kostnaden för annonsköpet fakturerar vi dig din månadsbudget +10%.

Skicka dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.