Hitta nya kunder på Google

Med sökordsannonsering på Google når du dina kunder i samma ögonblick som de letar efter produkter och tjänster som ditt företag erbjuder. Du betalar först när någon väljer att klicka på din annons och det är ett effektivt sätt att öka synligheten för ditt företag i rätt målgrupp. Vi erbjuder färdiga paketlösningar för dig som vill komma igång med sökannonsering.

Start

Antal annonsgrupper: 1 st
Antal annonser: 3 st
Startkostnad: 2995 kr
Månadskostnad: 995 kr/mån
Annonskostnad: 1000 kr/mån*

Lagom

Antal annonsgrupper: 2 st
Antal annonser: 6 st
Startkostnad: 3495 kr
Månadskostnad: 1995 kr/mån
Annonskostnad: 1500 kr/mån*

Stor

Antal annonsgrupper: 3 st
Antal annonser: 9 st
Startkostnad: 4095 kr
Månadskostnad: 2995 kr/mån
Annonskostnad: 2000 kr/mån*

*Du väljer själv vilken annonsbudget du vill ha för att exponera dina annonser. Siffrorna ovan är bara rekommdendationer. Om du vill att vi tar kostnaden för annonsköpet fakturerar vi dig din månadsbudget + 10%.

Vill du veta mer? Skicka dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Så här går det till

1

Sökordsanalys

Du ger oss 5-10 sökord som du bedömer relevanta för din försäljning. Vi gör en sökanalys och kollar hur mycket det söks på dina begrepp och ger förslag på ytterligare ord, begrepp och kombinationer.

2

Målgrupp

Tillsammans med dig bestämmer vi hur annonserna ska riktas geografiskt och andra eventuella målgruppsanpassningar som passar dina behov.

3

Annonsproduktion

Beroende på vilken paketlösning du väljer ingår olika många annonser. Vi tar fram dina textannonser och under avtalstiden jobbar vi hela tiden med att förbättra dem för att du ska få ut så mycket som möjligt av din annonsering.

4

Rapporter

Vi sätter upp en digital rapport där du kan följa utvecklingen för dina annonser både vad gäller kostnader, klick och exponeringar. Vi kan även mäta vissa utförda aktiviteter på din webbplats som kommer från annonserna.

Välkommen med din beställning till info@fempunkter.se 
Boka gratis rådgivning om webb eller digital annonsering